Τα "7" κακά της μοίρας μας

Λόγω των ημερών ο τίτλος και καμιά σχέση δεν έχει με αυτό το πολύ όμορφο παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στις κουζίνες μας,  αλλά η  διάθεση είναι τέτοια που δεν βρήκα τίποτα καλύτερο και πιο ξεσηκωτικό:))
Ευχαριστούμε πολύ την Κική από τη Μικρή Κουζίνα, την Kική από το Tante Kiki και τη Μαρία από το Organically cooked που μας σκέφτηκαν. 
Η αλήθεια είναι ότι με τις στατιστικές στα μπλογκς δεν έχω ασχοληθεί πολύ, μόνο την πιο δημοφιλή ανάρτηση ξέρω, οπότε μετά από συμφωνία με τη Χαρά θα γράψω εδώ τις δικές μου εκτιμήσεις. 
Πολλές από τις φωτογραφίες, τώρα που τις βλέπω μαζεμένες είναι πολύ χάλια, πιστεύω όμως πως σιγά σιγά έχουν γίνει κάπως καλύτερες, που θα πάει θα βελτιωθούμε! 

Η πιο όμορφη ανάρτηση

H τάρτα με κρέμα κρασιού και σταφύλια. Ήταν πολύ νόστιμη και ελαφριά αλλά και η φωτογραφία της είναι αυτή που μου αρέσει περισσότερο. Επειδή όμως το όμορφο είναι και υποκειμενικό, για εμένα προσωπικά η πιο όμορφη ανάρτηση είναι η αγαπημένη μου τούρτα κάστανο. Δεν βαριέμαι ποτέ να τη φτιάχνω:)

Η πιο δημοφιλής ανάρτηση

Με μεγάλη διαφορά, τα ταρτάκια με ψωμί και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί:)

Η πιο χρήσιμη ανάρτηση

Με ντροπή σας ανακοινώνω ότι καμιά ανάρτηση μου δεν είναι χρήσιμη! Όλοι θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές. Λέω όμως την τούρτα μπισκότου, που καμία χρησιμότητα δεν έχει αλλά είναι τόσο εύκολη που μπορεί να βοηθήσει αν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι εύκολο και γρήγορο.
Α τώρα που το θυμήθηκα και τα χριστουγεννιάτικα καλαθάκια για δώρα

Η πιο αμφιλεγόμενη ανάρτηση

Πολύ με δυσκολεύετε. Έχω μερικές στο μυαλό μου αλλά καταλήγω στο κέικ παντζάρι.

Η ανάρτηση που με ξάφνιασε με την επιτυχία της

Όπως καταλάβατε τα ταρτάκια με ψωμί αλλά επειδή τα έγραψα παραπάνω θα πω το σοκολατένιο κέικ που είχε τα περισσότερα σχόλια. 

Η ανάρτηση που δεν έτυχε της προσοχής που της άξιζε

Το πατέ σοκολάτας, μάλλον επειδή εσείς δεν το δοκιμάσατε, χιχι!

Η ανάρτηση για την οποία είμαι περήφανη 
Είμαι περήφανη για όλες τις αναρτήσεις της Χαράς, πρώτα από όλα γιατί την έχω φίλη και μετά γιατί κατάφερα να την πείσω να γράφει εδώ:)  


Επειδή δεν ξέρω αν έχει μείνει κανείς που να μην έχει κάνει αυτή την ανάρτηση τώρα πια, δεν προσκαλώ κανέναν ιδιαίτερα αλλά παρακαλώ όποιον δεν έχει πρόσκληση και μου έχει διαφύγει, να την κάνει. Είναι λίγο χρονοβόρο αλλά πραγματικά αξίζει.

I won't really translate this post in english,just because it answers questions regarding posts from the past that were not translated at the time,should anyone need to read them though,our good friend "google translator" can be put to the test...lol

15 σχόλια:

  1. η αλήθεια είναι ότι προβληματίζεσαι λίγο για να παίξεις αυτό το παιχνίδι, εχουμε και εμεις πρόσκληση να το παίξουμε αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει πουθενά !!!

    αυτό το κεικ σου με ποπ κορν είναι όλα τα λεφτά !!!

    φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι όλες οι συνταγές σας είναι η μία καλύτερη από την άλλη, μπράβο κορίτσια για την υπέροχη δουλειά που κάνετε με πολλή αγάπη και μεράκι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι μου, οι συνταγές σου είναι η μια καλύτερη από την άλλη!
    Χαμογελάω γιατί διαβάζοντας απόλαυσα το γνωστό χιούμορ σου και το χαμηλό προφίλ που με κάνει να σε αγαπάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα φαίνονται όσο λαχταριστά και περιποιημένα! Τόσο νόστιμες αναρτήσεις και τόσο μεράκι! Από τα παραπάνω -πριν ακόμα γίνω δηλωμένη αναγνώστριά σας!- έχω φτιάξει τα ταρτάκια με ψωμί και την τούρτα μπισκότου και ήταν και τα 2 εκπληκτικά και πανεύκολα!
    Απίστευτη νοστιμιά σε μηδέν χρόνο! Ο άντρας μου είχε πάθει παράκρουση και με τα δύο!
    Οπότε αδράτω την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω που βοηθάτε με τον τρόπο σας να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη, νόστιμη και να σκάμε και κανένα χαμόγελο! Φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς φτιάχνετε θαύματα!! Με επεισες Μαρία μου για το πατέ.. θα το ερευνήσω!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Μαρία μου. Θα δοκιμάσω οπωσδήποτε την εύκολη τούρτα με τα oreo που όλοι δεν μπορούν να σταματήσουν στο ένα...τα ταρτάκια με ψωμί δεν το συζητώ αλλά και το πατέ σοκολάτας νομίζω ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα είδαμε πάλι και μας άνοιξε η όρεξη!! οι φωτογραφίες παρεμπιπτόντως είναι ωραιότατες και αν βελτιωθούν κι άλλο προβλέπω να μας προσθέτουν όχι μόνο όρεξη αλλά και κιλά!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ενδιαφέρουσες όλες σας οι συνταγές Μαρία μου. Θα δοκιμάσω την τούρτα μπισκότου και τα ταρτάκια με ψωμί, για τα εύκολα είμαι εγώ.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαράκι μου τι καλά που πήρατε μέρος και μας θύμησες παλιότερες συνταγές! Τελικά είναι ωραίο αυτό το παιχνίδι! Εγώ έχω δηλώσει φαν του μπλογκ σου και το ξέρεις! Μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία μου τέλειες οι αναρτήσεις σας... η μια καλύτερη από την άλλη μια κι εμείς είδαμε αναρτήσεις σας που δεν τις ξέραμε! Όσο για το πατέ σοκολάτας, ...εγώ δεν θα το αδικήσω και θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μia maria μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μπορούμε πιο εύκολα οι καινούργιες να επιλέξουμε κάτι για να το δοκιμάσουμε....όχι ότι τώρα δεν μπερδεύτηκα.....άλλα θα αρχίσω από το κέικ με ρούμι....χαιρετούρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Your 7 Links are absolutely gorgeous...no need for translations, the photos speak for themselves. So glad that you took this challenge as well! Congratulations:DDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή