"easy Bake" από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου


Έχετε περιορισμένο χρόνο και θέλετε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα κάτι γλυκό ή αλμυρό για την οικογένεια; Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου σας έχουν τη λύση. Μια νέα σειρά προιόντων easy Bake, έτοιμα μείγματα με βάση το αλεύρι.
Εμείς είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι και να δούμε.... και να γευτούμε.... από κοντά τα νέα αυτά προιόντα.
Ήταν ένα πολύ όμορφο πρωινό, χαρήκαμε πολύ που γνωρίσαμε τον Νίκο και την Εύη Λούλη, την έβδομη γενιά της οικογένειας, δύο νέους ανθρώπους που αγαπάνε τη δουλειά τους φυσικά γι αυτό και ξεχωρίζουν!

Μάθαμε χρήσιμα πράγματα για το αλεύρι με μια πολύ ευχάριστη ξενάγηση στο Μύλο. Ακούσαμε για την ίδρυση Ελληνικής σχολής αρτοποιίας όπου θα παραδίδονται μαθήματα αρτοποιίας, τεχνολογίας τροφίμων και μαθήματα διαχείρισης αρτοποιίου.

Στις εγκαταστάσεις των Μύλων λειτουργεί θεματικό μουσείο που φιλοξενεί εκθέματα σχετικά με την την αλυσίδα "σιτάρι-αλεύρι-ψωμί" ,που καλύπτουν μια περίοδο 2.700 χρόνων.

Δοκιμάσαμε τα νέα προιόντα σε ένα νόστιμο brunch από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Όλη αυτή η όμορφη εκδήλωση είχε την άψογη επίβλεψη της αγαπημένης  madame ginger!
Τα μείγματα για μάφινς, σοκολατένια μάφινς, ζύμη πίτσας, και πολύσπορο ψωμί έχουν ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο. Τώρα κυκλοφορούν και μείγματα για κουραμπιέδες και μελομακάρονα...δεν είναι τέλειο αυτό; Και φυσικά ακολουθούν και πολλές άλλες νοστιμιές με τα easy bake μείγματα! Εμείς τα δοκιμάσαμε όλα ;)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου