Το Food4good στο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην

Το Food4Good και οι 42 προσκεκλημένοι τους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life και προσφέρουν φαγητό για καλό σκοπό στο Φεστιβάλ "Ευ Ζην" 

Ένας πλούσιος μπουφές με σπιτικά φαγητά και γλυκά θα είναι στην διάθεση του κοινού με 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των ΜΚΟ ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων).

Την παρουσία και την δράση της ομάδας Food4Good και των 36 προσκεκλημένων στηρίζουν έμπρακτα και με διάθεση προϊόντων: 
Μέλι Αττική-Πίττας, Fytro, Γιώτης, Creta Farm, Φάγε, Farmers Republic, ΑΒ Βασιλόπουλος, Χαλβαδοποιία Χατζηγαβριήλ, Maggi, stokarotsi.gr, Τυροκομείο Κωσταρέλος, Simply Greek, Κρεοπωλείο Παπούλιας, Κρεοπωλείο Λόγος,INTERTRADE HELLAS A.B.E.E.
Το 2ο Φεστιβαλ Ευ Ζην θα πραγματοποιηθεί από τους Surfers4Life, την Κυριακή 1 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά για την οικονομική στήριξη των συλλόγων Κ.Ε.Φ.Ι. (Καρκινοπαθών Εθελοντών και Φίλων Ιατρών) και Π.Ε.Σ.ΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων).  

Οι δράσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες που είναι σχεδιασµένες για να µπορούν να λάβουν µέρος άτοµα µε κάθε είδους αθλητική ικανότητα. Οι (από 15 ετών έως 95..) διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν µέρος χωριστά ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασµό αυτοί επιθυμούν με προπώληση εισητηρίου 10€ (μειωμένα εισητήρια διατίθενται για φοιτητές/οικογένειες/ανέργους). 

Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις παράλληλες δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλους!
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα βρείτε στο: 
http://www.surfers4life.gr/site/

2 σχόλια: