HO HO HO CHEF


Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σκέφτηκε η φίλη μας με το πολύ ωραίο blog είναι μιαμ ή μπλιαξ. Είναι για όλους τους food bloggers αλλά και για όσους αγαπούν τη μαγειρική! Θα πρέπει να δοκιμάσουμε φαγητά από άλλο μπλογκ και να γράψουμε γι αυτά. Η επιλογή έγινε και εμένα μου έτυχε το νεανικό και δροσερό blog της Arti!
Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το είχα ψάξει και πολύ το εντός εκτός και επί τα αυτά..... Το νόμιζα ένα blog γενικού ενδιαφέροντος και το έχω στα ....άλλα αγαπημένα!  Με τον λίγο χρόνο που διαθέτω αυτό τον καιρό προσπαθώντας να προλάβω να διαβάσω τα μαγειρικά, έβαζα σε δεύτερη μοίρα όλα τα άλλα αγαπημένα. Τώρα που το έψαξα λιγάκι παραπάνω είδα ότι έχει θησαυρούς, όχι μόνο μαγειρικής αλλά και ταξίδια και πολλά χρήσιμα πράγματα! Και φυσικά το έβαλα στα μαγειρικά αγαπημένα τώρα πια!
Τώρα να δω τι θα μαγειρέψω! Ξεπερνάω με ντροπή τις πίτες (σιγά μη μπορώ εγώ να συναγωνιστώ την Άρτεμη και τη μαμά της Ξανθή με το αγαπημένο blog συνταγές της ασπρούλας στο άνοιγμα φύλλου;-) και διαλέγω ένα ορεκτικό και ένα γλυκάκι!
Μανιτάρια Portobello γεμιστά με κιμά, όχι μόνο γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά και γιατί πολύ θα ήθελα να ήμουνα στην υπαίθρια αγορά του Portobello road στο Λονδίνο!!!!
Ήταν πολύ εμφανίσιμα και νοστιμότατα (έβαλα λίγο τυρί κίτρινο τριμμένο από πάνω) θα τα ξαναφτιάξω σίγουρα.
Και για γλυκάκι, τι άλλο; Κατά απαίτηση όλων, σοκολάτα και πάλι σοκολάτα!
Ήμασταν μεταξύ δύο, το άλλο ήταν τα Ζεστά σοκολατένια μαφινάκια αλλά ξελιγουριάσαμε μπροστά στη λιωμένη σοκολάτα οπότε διαλέξαμε αυτά: Chocolate Fudge Cupcakes

Δεν ξέρω τι έγινε στο σπίτι της Άρτεμης όταν τα έφτιαξε αυτά, ξέρω τι έγινε στο δικό μου σπίτι, τελείωσαν την ίδια μέρα! Α πα πα πα δεν το ξανακάνω:)))
Να είναι καλά η Μωβ που μας έκανε να παίξουμε, συγχαρητήρια Άρτεμις για το blog σου και αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνση για το δωράκι σου, ή πες στη μαμά σου να περάσει, (ξέρει από που:))

Our friend thalassamov from the very nice blog είναι μιαμ η μπλιαξ suggested a nice game,  meant for all food bloggers, as well as all those who love cooking. We were to try dishes from another blog and present them in ours. When selection was made, it was Arti's youthful and refreshing blog εντός εκτός και επί τα αυτά. Her blog is not all about cooking but also travelling and other useful things..
I chose an appetizer and a dessert : Portobello mushrooms stuffed with ground beef, not just because I love them, but also because it reminds me of the outdoor market on Portobello road in London!!!
 They were very presentable and very tasty(ok, I added extra cheese) and I'll make them again.. :)
The chosen dessert was chocolate based, our crowd pleaser.. We chose Chocolate Fudge Cupcakes over Ζεστά Σοκολατένια Μαφινάκια. Needless to say, they were all gone the very same day...
Thank you Μωβ for the game and congratulations to you Arti for your blog!


23 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία Μαρία μου, τρελαίνομαι για γεμιστά μανιτάρια, πάρα πολύ ωραία πρόταση! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κορίτσια, τέλεια!!!Ειδικά για τα fudge cupcakes δεν έχω λόγια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες όλες οι συνταγές!!!!!!!!!!!Μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε Μαρία για όλα όσα είπες. Εγώ σαν την κουκουβάγια δεν μπορώ να μην καμαρώνω την κόρη μου άλλωστε είμαι της άποψης τόπο στα νιάτα!!! και τη προκαλώ συνέχεια σε δημιουργίες παρά το λίγο χρόνο που έχει στη διάθεση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανθή μου έχεις κάθε δικιο να το καμαρώνεις το κορίτσάκι σου, είναι άξια όπως η μαμά της:)

      Διαγραφή
  5. Αχ τι ωραία!!!
    Από το πρωί σήμερα έχω ξεμυαλιστει με το παιχνίδι, μα πόσο μου άρεσε που η μια μαγείρευε από την κουζίνα της άλλης δεν μπορείς να φανταστείς!!!
    Υπέροχες και οι δύο συνταγές που διάλεξες και τις εκτέλεσες άψογα!!
    Καλή βδομάδα Μαράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. What a fun blog game! Love what you two picked, stuffed portobello's are fantastic! and a chocolate fudge cupcake, super choice, that icing looks amazing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπίζω να διασκέδασες μέσα από το blog μου όσο κι εγώ όταν το γράφω!!! Όσο για το φύλλο έλα σπίτι να σε μάθω να το φτιάχνεις!! δεν είναι δύσκολο!!! Για το δωράκι μου θα στείλω τον προσωπικό μου ταχυδρόμο (τη μαμά δηλαδή)να το παραλάβει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tι ωραία που φαίνονται ...ζουμερα..ζουμερά...μμμ καλησπέρα κοριτσάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ωραίες συνταγές είναι αυτές; επειγόντως αύριο θα ψάξω εξονυχιστικά το σπιτάκι της Άρτεμης!!
    Πως δεν το είχα πάρει είδηση;
    Μπράβο και στη Μαρία και στην Άρτεμη που φαίνεται είναι αντάξια της μαμάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Excelente receta son una delicia a las papilas,me encantan ,abrazos hugs,hugs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μανιταρια δεν τα αγαπω, αλλα αυτα τα μαφινακια μου κλεινουν το ματι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Μαράκι! Πολύ ωραίες οι συνταγές που επέλεξες να μας παρουσιάσεις! Και προφανώς επαληθεύεται για ακόμα μια φορά το ρητό που θέλει το μήλο να πέφτει κάτω από τη μηλιά! Μπράβο και στην Άρτεμη λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραίες οι επιλογές σου Μαρία Θα προτιμήσω βέβαια τα μαφινάκια. Χαίρομαι που μας γνώρισες την Αρτι.;Eχει πράγματι πολύ ωραίο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερούδια σας! ωραία φαίνονται, συγχαρητήρια και σε σένα και στην εμπνεύστρια! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρία είμαι σε αυστηρή, ναι όπως το ακούς, αυστηρή δίαιτα και αυτά που έφτιαξες θα μπορούσα άνετα να τα καταβροχθίσω! Φαίνονται νοστιμότατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oh, my! That Portobello with the stuffed ground meat, and the yummy melted cheese is my favorite...even though I love chocolate, since I'm on a diet, I have to close my eyes, and not get tempted. What a fun game, Xara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή χρονιά και στα δυο κορίτσια!!!!!
    Ωραίες συνταγές διάλεξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γεια σου Μαρακι καλη χρονια..δεν καταλαβα καλα το παιχνιδι αλλα δεν πειραζει...τα μαφινς φαινονται τελεια πολλα μπραβο στην Αρτι αλλα και σε σενα που τα εφτιαξες τοσο ωραια....φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Dear Maria, The stuffed Portobello mushrooms look magnificent! The cupcakes look delightful. I just love chocolate. Blessings, Catherine xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Thank you all for your kind words!
    Σας ευχαριστώ πολύ φιλενάδες, πράγματι το διασκέδασα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή