Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009

Μαυρομάτικα με σάλτσα

Είχα όρεξη για μαυρομάτικα φασόλια σήμερα, αλλά επειδή σαν σαλάτα δεν θα τα έτρωγε κανείς εδώ, αποφάσισα να τα κάνω σαν φαγάκι.

Ψιλόκοψα 2 κρεμμύδια και 2 ντομάτες. Έριξα ακόμη θυμάρι, λάδι και λίγα μικρά καροτάκια που είχα στην κατάψυξη, αλάτι και πιπέρι τα έβρασα και τα έκανα μια σαλτσούλα.
Έβρασα κανονικά τα μαυρομάτικα και αφού γίνανε τα ανακάτεψα με τη σάλτσα.

Γίνανε νόστιμα σαν κανονικό φαγάκι και φάγανε όλοι! Η αλήθεια είναι πως έχω και εύκολους "πελάτες".

4 σχόλια:

  1. Tυχερή που έχεις εύκολους πελάτες.
    Εγώ έχω δύο εύκολους και έναν δύσκολο, που αν έβλεπε το φαγάκι σου θα μου έλεγε "Τι άλλο έχουμε για φαγητό??" Τόσο καλά!!
    Ωραία η ιδέα της σαλτσούλας, πραγματικά κανονικό φαγάκι!!
    Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραίο φαγάκι κρίμα όμως γιατί στο σπίτι δεν τρώει κανείς τα φασόλια
    αν τα φτιάξω θα τα φαω όλα μόνη μου και αυτό θα είναι καταστροφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΝΑ και εγώ φυσικά δεν μπορώ να κάνω συνέχεια τέτοια, θα με σκοτώσουνε.
    ΜΑΜΑ ΒΙΚΥ καλώς ήλθες! Ευτυχώς εμένα τα τρώνε όλα, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγο παλιά η ανάρτηση αλλά χάρη σε αυτήν σήμερα έκανα τα πρώτα μου φασόλια μαυρομάτικα και βγήκαν υπέροχα! Βρήκα καταπληκτική την ιδέα του θυμαριού! Έβαλα 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι και λίγο τσίλι γιατί στον καλό μου αρέσουν τα καυτερά και η γεύση δεν περιγράφεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή